DETOX A LA PRIMAVERA


Estem a la primavera, falta molt poquet perquè arribi l’estiu i els nostres cossos comencen a notar els seus efectes. Cansament, apatia, falta de vitalitat… Et sents així? Doncs et recomanem uns petits canvis a la teva dieta, com prendre infusions depuratives o uns bons batuts matinals. Hem d’eliminar totes les toxines i els aliments pesats acumulats de tot l’hivern.

Aquí van alguns consells: veu força aigua, fes una mica d’exercici, camina cada dia mitja hora, elimina de la teva dieta els aliments amb greixos durant dos o tres dies, menja o veu força fruita fresca de temporada, fes caldos de verdures i incorpora infusions d’herbes hepàtiques (card marià, boldo, fumària, dent de lleó…).

I pel matí, una idea de recepta perquè l’incorporis al teu esmorzar: Batut de pastanagues i remolatxa. 8 pastanagues, 1 remolatxa i 1 tija d’api. Pela i pica les pastanagues a rodanxes fines. Trosseja també la remolatxa i l’api i ajunta tots els ingredients en una liquadora. Perquè aquest batut depuratiu faci efecte, pren-lo tot just acabat de fer.